lauantai 24. marraskuuta 2012

Hame ja pari valittua sanaa

Jotakin pientä teki mieli vielä näin iltasella tehdä ja tein sitten hameen tyttärelle.
Kaavan olin piirrellyt viikko takaperin kivan mallisesta muumihameesta. Niin simppeli ja kiva malli, jota yksinkertaistin vielä hiukan jättämällä nyörin pois resorista.

Etukappaleeseen tein taskun ja kirosin ompelukoneeni alimpaan loukkoon ja uhkasin heittää sen tuohon Suomen 2. suurimpaan järveen, joka on tuossa 200m päässä. Jonkun ihmeen takia kone venytti tuota kangasta ihan ihmeellisesti! Taskusta tuli siis vähän kinnaava johonkin suuntaan. Sitten kaksoisneula päätti vielä helman kääntämisessä kiskaista jälleen kerran langat jumiin puolaan ja katkaisi siinä samalla jopa toisen ylälangan. Loppukäänne mentiinkin sitten apinanraivolla kaasu pohjassa... Minun hermoni ja tuo romu eivät sovi yhteen. UUTTA ompelukonetta odotellessa...

Silittäminen teki kuitenkin ihmeitä ja tästä tuli loppujen lopuksi ihan kelpo hame! Kankaan rohmusin Kangashamstereista ja resorin tuosta sohvan käsinojalta (pitäisi keksiä niille jokin parempi paikka...). Koko on 98/104cm. Tosin tämän mallinen hame on kyllä todella pitkäikäinen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)