sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Kun ei kaupasta löydy niin...

Otinpa härkää sarvista. Menin Eurokankaaseen ostamaan collegea paitaan mutta tulin kotiin farkkukankaan ja resorin kanssa. Suunnitelma muuttui collegetakista resorifarkkuihin. Kaupan resorilahkeiset farkut ovat liian lyhyitä minulle, joten minun piti tehdä sellaiset sitten itse!

Kaavan pohjana käytin Suuri Käsityö 1/2008 pillifarkkujen kaavaa, ihan omilla muutoksilla. Levensin (ja pidensin, tietenkin) lahkeita, jätin vyötärökaitaleet pois ja lisäsin resorit lahkeisiin ja vyötärölle. Olenpa vähän ylpeä; en tarvinnut tippaakaan ohjeita tehdäkseni taskut, tikkaukset ym! Ja nämä valmistuivat yhden aamupäivän aikana :) Ja koska nämä on KER-RAN-KIN kutistuspesty etukäteen, nämä tulevat myös pysymään riittävän pitkinä!

Tikkaukset tein kirkkaan pinkillä langalla. Etutaskut ja takataskut löytyy. Meinasin vielä lisätä näihin muutamia farkkuniittejä mutta niitä nyt ei satu olemaan, joten viimeistellään myöhemmin. Sitä ennen nämä joutuvat kyllä käyttöön.

Hitusen olisin voinut kaventaa lantion ja vyötärön kohdalta. Resorikin on ihan hyvä nyt mutta kun näitä käyttää pari päivää, saattaapi olla, että alkavat valua. Lahkeet on ihan huiput, juuri sellaiset kuin halusinkin. Ja nämä on tosiaankin ihan supermukavat jalassa! Miksi farkkujen pitäisi olla puristavia ja kiristäviä?! Ainakin nämä tarjoavat tervetullutta vaihtelua housuvalikoimaani, joka saatavuusongelmien vuoksi rajoittuu lähes pelkästään farkkuihin (ja vain ja ainoastaan kotona pitämiini collareihin ym).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)