sunnuntai 25. elokuuta 2013

Hello Kitty

Kohta voinen todeta mopon alkaneen keulia, kun taas piti päästä applikoimaan! Valitsin Hello Kittyn ja syksyn kunniaksi sadetakkiin ja kumisaappaisiin pukeutuneen sellaisen. Applikointi sujui mukelon touhutessa omiaan sekä osittain myös vieressäni heiluessa. Kehitys kehittyy ja tunsin ompelun sujuvan jouhevasti, vaikka varsinaista ompelurauhaa minulla ei ollutkaan.

Käden- ja päänteille kokeilin tuttavalta saamaani resorinauhaa. Näppärää, ei tarvinnut edes leikata sopivan levyistä resoria, sen kuin mittasi pituuden, nipsautti poikki ja ompeli. Ja laatukin vastasi ommellessa hyviä resoreita!

Kaava on Suuri Käsityö 5/2009 - mukailtuna ja koko on 104cm.
Pilvivelour on tilattu viime syksynä Lieblingstückeltä ja tähän käytin ylijäämäpalan, joka jäi omasta hupputunikastani yli. Helmakäännettä vaille valmis mekko alkoi huutaa "plääääh", joten lisäsin frillan. Muuten olisi jäänyt lyhyeksi ja leveäksi.Ja tämä violetin sävy tuntuu olevan yksi hankalimmista kuvattavista...4 kommenttia:

 1. Voi suloisuus <3 osaispa joskus applikoida yhtä hyvin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eipä siitä kyllä kauaa ole, kun en minäkään osannut sitä ollenkaan ;) Ja koko ajan oppii uutta!

   Poista
 2. Minkä levyistä tuo valmis resorinauha on? Mahtaisikohan toimia nauhan kääntäjän kanssa? Todella hieno applikaatio ja kiva idea nuo sadepisarat tuolla pilvien seassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minulla on noita kolmea eri väriä ja ovat kolmen sentin levysiä. Toivottavasti nuo pari muutakin ovat yhtä napakoita, kuin tuo keltainen! Lienevät lähes ikivanhoja ;)

   Poista

Kiitos kun kommentoit :)