lauantai 13. heinäkuuta 2013

Operaatio yllätyspussi

Tällä kertaa odotin toden teolla perjantain ompeluhaastetta, joka oli tällä kertaa Pehemiän yllätyspussi. Minun pussistani paljastui pala pinkkiä kalastaja-trikoota. Olisin mieluummin ottanut sinistä, koska pinkkiä minulta löytyi jo mutta minkäs teet. Tällä mentiin ja laatikoista löytyi - yllättävää kyllä - paljon kalastajiin sopivia trikootilkkuja. Tosin matkan varrella tuli pieniä muutoksia suunnitelmiin.

Näistä lähdettiin liikkeelle 21.00.

Tähän testasin Ottobre 4/2013 'Beagle boy' -kaavaa. Koko on 104cm mutta lyhensin pituutta ja lisäsin lopuksi helmaan trikoosta resorin. Kyynärpaikka löytyy toisesta hihasta. Hupun medaljonkitrikoo sekä tähdet Kangashamstereista ja raitatrikoo Kestovaippakaupasta ostettua, muumiyöpuvusta ylijäänytttä.

Näissä yllätyspussihaasteissa on mahtavaa se, että joutuu haastamaan itseään. Minä haastoin itseni tällä kertaa ajan lisäksi yhdistelemään tähtiä ja raitaa kalastajiin. Varsinkin tähtiä olen kammonnut ja tämä oli muistaakseni ensimmäinen kerta, kun uskalsin niihin tarttua. Ja onneksi uskalsin; lopputulos on hyvä! Ja tämän varmisti vielä tyttären iloinen huudahdus aamulla olohuoneesta, kun hän meni katsomaan valmista paitaa;
"ooiiii, miten hieno!!".


Yksi kalastaja sai rusetin päähänsä :)

Hihan yksinäinen kalastaja.6 kommenttia:

 1. Oletpas kyllä hienosti yhdistänyt eri kuoseja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen kyllä itsekin tyytyväinen, että uskalsin rohkeasti kokeilla yhdistelyä :)

   Poista
 2. Mahtava huppari ja rusetti on ihan huippu! :)Kaavakin näyttää iin kivalta, että tarttis varmaan testata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitoksia :) Oli kyllä kiva kaava - ainakin juuri tuon helmaresorin lisäyksen jälkeen!

   Poista
 3. Hienosti yhdistelyt kuosit! Herkku-huppari!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)