keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Mansikkaherkku

Pidän uusien kaavojen kokeilemisesta - huono yhtälö. En pidä kaavojen piirtämisestä enkä leikkaamisesta - enkä varsinkaan kaavojen tulostamisesta netistä, leikkaamisesta ja teipin kanssa palapelin kasaamisesta.

Sen homman minä nyt kuitenkin tein, kun törmäsin kaipailemaani painijaselkäiseen mekkoon täällä.. Tosin kaipailin paremminkin painijaselkäisen topin ohjetta itselleni mutta sinne päin...

Kokoja oli useita ja valitsin 2-vuotiaan koon, koska näyttivät niin isoille. Nyt valmista mekkoa katsellessani totesin, että voisin seuraavaksi tehdä vaikka sen 3-4-vuotiaan kaavan mukaan.

Jo toista vuotta ihailemani mansikkatrikoo tarttui vihdoin keväällä matkaani Triteksiltä. Taakse laitoin kappaleen vaaleanpunaista trikoota yksityiskohdaksi.


6 kommenttia:

 1. Kannatti leikellä ja teippailla. Niin on kesäinen ja nätti mansikkamekko :)

  VastaaPoista
 2. Vau, tosi hieno. Tytön päällä etenkin näyttää pirteältä ja hyvän malliselta. Mulla on sama vika, että inhoan kaavojen piirtämistä vaikka ois kiva kokeilla aina uusia. Etenkin aikuisten kaavojen piirtäminen on ihan tuskaa, kun riittävästi tilaa löytyy vaan lattialta ja sitten on joku koko ajan työntämässä kaavapaperia ruttuun tai ajamassa yli potkutteluautolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tutulta! Minulla on matotonta ja vapaata kankaanleikkaustilaa semmoinen yksi yhtenäinen vajaa neliömetrin kokoinen alue olkkarin lattialla - juuri neidin leikkipöydän vieressä. Joten, kangasta yleensä leikataan vain, kun neiti on muualla :))

   Poista

Kiitos kun kommentoit :)