lauantai 23. maaliskuuta 2013

Mökkisauna mielessä

Jokunen aika sitten ostin Kangashamstereista sinikukkaista valkopohjaista joustofroteeta. Kuvassa se näytti nätiltä mutta kun sain sen käsiini, mieleen tuli jonkun vieraan mummon kotihousut, kylpytakki tai inhottavat sairaalahousut. Olisi tehnyt mieli heittää roskiin ja siellähän se seisoi laatikossa kauan. Sen lisäksi kankaassa oli joka puolella hiuksia,*yök*... Nyt kuitenkin keksin, mihin sitä voi käyttää. Tein siitä sinisetä tykkäävälle tyttärelleni 104cm kokoisen saunatakin tulevaa kesää ja mökin rantasaunaa ajatellen. Tytöllä on kyllä fleecekylpytakki mutta ei fleece oikein toimi kylpytakeissa, koska sitä ei ole kiva laittaa päälle märkänä.

Kaava on itse muokattu. Eteen tein rypytetyt taskut ja solmimisnauhan sijaan halusin tähän vetoketjun. Tein alavaran vetoketjulle, jotta se ei tunnu ikävältä ihoa vasten. Vuoritin hupun Taikavillan loppuunmyynnistä ostamallani raitatrikoolla. Loppujen lopuksi tästä kankaasta tuli jotain ihan käyttökelpoista.
Sitten taas tuhosin minitilkkuja laatikon kätköjen ihanista kankaista. Tätä kangasta tosiaan oli niukasti, kun bodyn meinasin ensin tehdä mutta kangas ei riittänyt edes 56cm kokoiseen bodyyn. Pikkuruinen 56cm paita tästä leppäkerttutrikoosta sitten kuitenkin syntyi. Kaava on oma.


2 kommenttia:

  1. Hyvä juttu, että kangas päätyi lopulta käyttöön. Ja ihailen kyllä aina niitä jotka jaksavat keksiä tilkuistakin jotain (: Minulla ne yleensä jäävät pyörimään laatikoihin harmillisesti :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat minullakin yleensä jääneet, yritän vähän petrata siinä :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)