keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Sinistä sinisen ystävälle

Meidän pikku neiti on ihan höpsönä siniseen ja kaikki pitäisi olla aina sinistä. Ihan samoilla linjoilla ei olla mutta välillä pitää tehdä tyttöselle mieliksi. Tästä esimerkkinä Kangashamstereista tekemäni ostokset: tummansinistä velouria ja turkoosinsinistä pilvi-interlockia. Näistä lähti sitten muotoutumaan housut ja siihen kaveriksi lyhythihainen paita. Mutta nälkä kasvaa syödessä ja kangastakin jäi nipin napin sopivasti yli, joten kaveriksi tuli vielä huppari!

Lyhythihaisen paidan kaava on Suuri Käsityö 1/2009, housujen kaava on 'Saimit' Ottobre 1/2009 ja hupparin kaava Ottobre 4/2012 'Funny Fox'. Kaikki kokoa 104cm.

Kaikkiin laitoin resoriksi kirpparilta ostamaani (nyt viimeistään surkeaksi toteamaani) vaaleanpunaista resoria, ainoastaan paidan kaulus on tehty kunnon resorilla ja sen kyllä huomaa. Löperön resorin takia lyhythihaisen paidan hihansuut jäivät lörpsöttämään, mitä ei minulla kyllä muistaakseni ole ikinä tapahtunut. Venyi ja paukkui aina vaan... Onneksi se meni jotakuinkin kaikki tähän, joten sitä ei jäänyt enää juurikaan minua kiusaamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)