lauantai 12. tammikuuta 2013

Sinistä ja muumeja - lapseni lempiasioita

Näin joskus syksyn mittaan Lindexissä tämän tyylisen, ihanaisen muumiyöhaalarin ja meinasin tehdä sellaisen itse. Asia jäi roikkumaan mutta sain sentään ostettua Kestovaippakaupasta musta-valkoraidallista trikoota. Kangashamstereista kotiini rantautui myös tummansinistä pilvitrikoota ja palanen muumikangasta.

Eilen 23 jälkeen iski inspis ja leikkasin kankaat - varmuuden vuoksi vielä yhden ylimääräisen takakappaleen. Tänä iltana sitten applikoin kuvan paikoilleen ja tein puvun valmiiksi. Kaava on Ottobre 4/2012 Jumpsuitin kaava kavennettuna ja ilman huppua, koko 104cm. Jätin resorikanttauksen tällä kertaa vetoketjuhalkiosta pois ja laitoin ne vain kaula-aukkoon. Suojasin vetoketjun yläreunan edellisessä postauksessa esittelemälläni suojapalalla, jotta se ei raavi.

Mistähän muuten johtuu, että kun Ompeluelämäässä joku kyseli nuppineulojen käyttämisestä ja vastasin käyttäväni ja vielä oikein ihmettelin, miten joku voi saada esim. resorikanttaukset tehtyä siististi ilman nuppareita, niin enpä ole niitä sen keskustelun jälkeen kovin enää käyttänyt. Tässä niitä oli ainoastaan vetoketjun kohdalla, ei edes resorikanttauksessa :D

2 kommenttia:

  1. Tää on kyllä tosi kiva! Toi pinkki resori tuo kivasti lisäpotkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tuumasin kanssa, että pelkällä sinisellä tulee liian tylsä, ja millilleen löytyi sopivan kokoinen palanen pinkkiä resoria, joten... :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)