perjantai 17. toukokuuta 2013

Project SaVaWay ja yllätyspussi

Kamalan kiire viikko takana ja tänäänkin olen hösöttänyt tytön huomisia synttärijuhlia niin, että 20.20 muistin koko Saumanvara-ryhmän perjantai-illan kohokohdan, kaksituntisen Project SaVaWayn ja Ikasyrin yllätyspussin. Äkkiä aukaisemaan ja pehmoista kirahvitrikootahan sieltä paljastui palanen. Mutta oli siinä juuri neidin iltapalat, iltapesut, iltasadut ja nukuttelut vielä tekemättä - suunnitelmista puhumattakaan.

No, 3min ennen h-hetkeä olin jotakuinkin päättänyt mitä teen mutta kaava oli vielä hakusessa. Piirsin tytön hellemekkosesta kaavan pikapikaa ja leikkelin kankaat. Yritin kikkailla smokkirypytyksillä etuosassa mutta vähän turhaksi jäi. Muuten tästä tuli kyllä itse asiassa kiva mekko!

Mutta siis ompelujälkeen en ole tippaakaan tyytyväinen; kaksoisneulauksissa on hyppyjä, ryppyjä ja sun muuta. Mutta en jaksanut panostaa ompelujälkeen, pääasia että osallistuin ja sain ihanan vaatteen aikaiseksi :)
4 kommenttia:

 1. Hieno mekko :) Mä sain tota samaa oranssia ylläripaketista ja ompelin itelleni paidan. Muokkaukseen se paita tosin vielä menee ennen kun oon ihan tyytyväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on ollut tuota jo ennestään hyllyssä varmaan puoli vuotta, keksimättä mitä siitä voisi tehdä. Tulipahan eilen ainakin ideoita :)

   Poista
 2. Ihana mekko tuli ja raitaleggarit kruunaa kokonaisuuden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, sopivat tosiaan hienosti yhteen, vaikka "eri settiä" ovatkin :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit :)