tiistai 14. toukokuuta 2013

Mustien lankojen päivät

Jälleen jotakin, joka on lojunut kaapissa vuositolkulla käyttämättömänä, kun en ole raaskinut laittaa pois; ihan perus mustat collegehousut suorilla lahkeilla, jotka - yllätys yllätys! - ovat liian lyhyet käyttöön.

Nyt loppui säilyttely ja pögät käyttöön! Siks saks pituutta pois sen verran, että ovat varmasti liian lyhyet! Sitten tylsään takamukseen taskut ja lahkeet pussille raitaresorilla. Taskujen käänteet ovat vanhojen housujen lahjekäänteet.
Johan tuli kivat kesähousut tai vaikka salihousut talveksi. No, jalkaanhan ne jäi eli hyvät tuli :)Tämä musta collegehame taas on tehty tilkkulaatikon collegepaloista ja sekin on jonkun viikon pyörinyt keskeneräisenä pitkin ompelupöytää pölyä keräämässä, kun en ole viitsinyt vaihtaa saumuriini mustia lankoja. Nyt housuja varten vaihdoin, joten sain hamosenkin valmiiksi. Kaava on oma ja koko 104cm luokkaa. Solmimista varten silkkinauha mutta laitoin keskelle nauhaa pätkän kuminauhaa, jotta solmimisnaru joustaisi vähäsen.


6 kommenttia:

 1. Juurikin sama projekti odottaa, muutamat liian lyhyet housut ajattelin pätkäistä kesäkäyttöön. Kivan näköiset tuli, samaten tuo hame! :)

  VastaaPoista
 2. Näistä housuista tuli täydelliset. Minullakin olisi muutamat liian lyhyet collarit kaapissa, mutta miten saisin aikaiseksi aloittaa tämän projektin??? JA tuo hame <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuntuukin olevan kaikkein vaikein asia monesti; tarttua toimeen :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit :)