maanantai 20. toukokuuta 2013

Kesäiltana...

Kesä ja lämpimät yöt ovat täällä ja yöpuvut sen kuin pienenee. Siispä ensimmäinen lyhytlahkeinen yöpuku ja teinpä oikein haalarimallisena, Ottobre 3/2013 'Owl tree' kaavalla. Piirsin puuttuvan koon, 104cm. Jätin vyötäröltä kuminauhan pois, joten tuli melkolailla muodoton kaapu tästä. Mutta toimii varmasti hyvin yöpukuna, koska mielestäni yöpuku saakin olla vähän löysempi! Muuten tämä kaava ei minua sytyttänytkään mutta ajattelin sen nimenomaan sopivan yöpukuun :)

Heppakankaan ostin Taikavillan loppuunmyynnistä talvella ja raitakangas on... jostain. Hihoista piti tulla samanväriset mutta fiksuna leikkasin trikookaitaleita jo leikattujen kankaiden päällä sillä seurauksella, että hihakappale pieneni ja muutti muotoaan oudosti. Onni onnettomuudessa sillä minusta nämä raitahihat sopivat tähän! Siitä sinisestä sain sitten idean tuohon siniseen vetoketjuunkin. Olisi tullut muuten melko erinäköinen haalari.Sitten olen saanut myös tunnustuksen Marakantti -blogilta, kiitokset siitä :)
Nyt täytyy tunnustaa, että en keksinyt sopivia, alle 50:n lukijan blogeja, joille olisin tunnustuksen antanut eteenpäin. Another time... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)