sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Äidilleni...

Jokin aika sitten tein taas kirpputorilta löydön: ihana kukkakuvioinen, hyvin laskeutuva (viskoosi?)trikoo. Ei minulla ollut aavistustakaan, mitä siitä tekisin. Kunnes kangas tuli laatikosta vastaan, kun mietin, mistä voisin tehdä syntymäpäivälahjan äidilleni.

Kaava on oma muokkaus/yhdistelmä useita eri kaavoja - omin lisäyksin ja korjauksin! Kangasta oli sen verran niukasti, että ihan täyspitkiin hihoihin ei enää kangasta riittänyt mutta kesää kohti mennään, joten vajaamittaiset käyvät kyllä hyvin.

Mutta jos ei äitini pidä tästä niin minä kelpuutan tämän kyllä :>


Ja heti perään on äitienpäiväkin, joten sitäkin varten halusin tehdä lahjan itse. Lapsena äitienpäivälahjat olivat aina jotain koulussa tehtyä; askartelua tai käsitöitä. Ei hullumpi idea - ainakaan, kun sen näin aikuisena voi tehdä oikeasti käytännölliseksi ja tarpeelliseksi! Äitini neuloo nykyään paljon, joten tein hänelle hieman kardemummaputkia tai muovirullia kauniimman säilytyspaikan puikoille ...tai ainakin osalle niistä :)
Pilkkukankaan ostin Muuramesta uudesta sisustusliikkestä nimeltään Annival interior. Olipa kivoja kankaita!

6 kommenttia:

 1. Kyllä äidin kelpaa. Ihanat lahjat!

  VastaaPoista
 2. Onpas hieno paita! Ja 3/4 hihat on kivat, ei näytä yhtään, että kangas ois loppunut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harmi vaan, että äitini kädet ovat omiani lyhemmät, joten ihan yhtä hyvän mittaiset eivät hänellä olleet :D Ei sitä aina kaikkea voi muistaa ajatella :o)

   Poista
 3. Kaunis kangaslöytö ja hyvän mallinen paita. Hienot lahjat äidille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Pitäisi vielä piirtää tuo kaavaksi asti, ettei tarvitsisi aina muistella, miten se meni :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit :)