tiistai 30. huhtikuuta 2013

Tässä tulee hirmuinen rölli...

Pikkuneiti pitää Röllistä ja varsinkin Röllilauluista. Vappu on ovella, joten halusin tehdä hänelle hauskan asun vapputohinoihin ja koska itsekin pidän Röllistä, valinta oli selvä! Kävin kangasostoksilla Kestovaippakaupassa ja kaikki Röllikankaat löytyivät sopivasti sieltä.

Housujen kaavapohjana oli Ottobre 3/2012 'Easy piece' ja kokona 110cm, koska halusin, että nämä mahtuisivat päälle vähän myöhemminkin (ei näistä kovin isot loppujen lopuksi tullut). En juurikaan löytänyt varsinaisia kuvia Röllin vaatetuksesta, joten kaikki on itse räätälöityä kuvia vapaasti mukaillen.
Häntä meinasi aiheuttaa harmaita hiuksia, kunnes äitini löysi suikaleita vanhasta turkista. Niistä sai ihan täydellisen hännän meidän Röllille.

Paita on tehty kahdella kaavalla; hihat ovat peräisin Ottobre 4/2012 'Princess' paidasta ja muuten paita on tehty Ottobre 1/2012 'Buttoned up' kaavalla - koko 110cm. Onneksi lehdessä oli hyvät ohjeet nappilistan tekemiseen!HAUSKAA VAPPUA!

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva idea naamiaispuvuksi! Antaako tyttö laittaa tukan sekaisin Röllin tyyliin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä varmaan kun antaa hoitotätinkin laittaa kahdet ranskalaiset letitkin päähänsä :) Tuli vaan kiireellä laitettua muksu hoitoon vapputohinoihin!

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)