perjantai 1. maaliskuuta 2013

Sitruunaa

Uusi kevään Ottobre 2/2013 toi mukanaan kauniita naistenvaatteita ja etenkin yläosia. Lähdin kokeilemaan 'Lemon juice' kaavaa ja kokona 38/40. Jätin saumanvarat pois, kun ajattelin sen olevan reilua mallia. Pitkään pähkäilin outoa kaavaa ja sen piirtämiseen ja kankaiden leikkaamiseen liittyviä jujuja. Kyllä se siitä sitten selkiintyi ja loppujen lopuksi melko yksinkertainen tehdä, kun vain ideasta pääsi jyvälle.

Kangas on Eurokankaan palalaarista. Kun puin tämän valmiina päälleni, olin kyllä lievästi sanoen pettynyt: päälläni oli loimi, joka laskostui rinnan kohdalta mielestäni aivan liikaa, oli kaiken kaikkiaan liian pussimainen ja leveä eikä se vedostuskaan asettunut mitenkään nätisti. Saatan kyllä testata tätä toisella kankaalla ja vaikka jättää nuo rypytykset pois kaula-aukosta ja kaventaa sitä sen verran, että istuu siis yläosastaan nätisti ilman niitä rypytyksiä. Kelpo kuuman kesäpäivän paita (ainakin mökille) ehkä kuitenkin, on varmaan mukavan vilpoinen, kun alle jää tilaa.


2 kommenttia:

  1. Kuvassa tämä näyttää hyvälle. Itsekin tätä kaavaa mietin toteutettavaksi, mutta saa nähdä. Hieman tuo pussimaisuus minuakin askarruttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, kuvassa se näyttää paremmalle, kuin miltä se itsestä tuntui! :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)