keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Pienelle ihmiselle

Ihan hassu juttu; teen vauvanvaatteita, vaikka ei niille mitään käyttöä olekaan! Kävi vaan niin, että ihastuin tilkkulaatikoiden sisältöihin niin paljon, että oli pakko alkaa tehdä vauvanvaatteita, kun ei niistä enää omalle tytölleni mitään taskua kummempaa olisi saanut. Plus että on tehnyt mieli tehdä pienen pieniä vaatteita :>
Ja koska minulla on nepparipula eikä se helpota nyt ihan lähipäivinä, laitan nämä nyt muuten valmiina blogiin (plus etten malta olla laittamatta)!

Eli kaksi bodya 56cm, molemmat Ottobre 6/2012 'Kisuliini' -kaavan pohjalta. Tein molempiin raglansaumaan nappilistan pukemista helpottamaan. Oranssia linnunrataa ja ruskeat resorit.


 Mäyräkoirabodyssa selkäpuoli on raidallinen, koska mäyräkoirista ei saanut enää selkäkappaletta. Sille kaveriksi tein Ottobre 1/2012 'Little houses' housut jostakin ihanaakin ihanammasta, tosi joustavasta ja miellyttävän tuntuisesta collegeneuloksesta. Kangasta oli niin niukasti, että etukappale on tehty kahdesta kappaleesta. Vyötärölle laitoin resorin.


Sitten kokeilin ensimmäistä kertaa haaroista napitettavaa yöpukua eikä se ollutkaan niin vaikeaa. Kaava on Ottobre 1/2013 'Villikko' ja koko 62cm. Pöppiäiset on Kangashamstereista.
3 kommenttia:

  1. Hmmm. Onkohan jollain vauvakuume? Mut eiköhän tuollaisille ihanuuksille käyttäjä löydy tavalla tai toisella;)

    VastaaPoista
  2. Ihania! Meillä olisi käyttöä, mutta ei niin hirveesti aikaa tehd tällaisia. Tuo mäyris setti on kyllä ihan ylisöpö.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)