maanantai 11. maaliskuuta 2013

Mustaa ja valkoista

Kerrankin tuli oikein akuutti tarve ommella jokin tietty vaate. Ja se oli kypärämyssy lapselle, kun viikonloppuna onnistuin hukkaamaan edellisen omatekoisen kypärämyssyni Raision kauppakeskus Myllyyn... Voi harmitus!

Onneksi oli jo edellisen myötä hyväksi havaittu Ottobren kypärämyssykaava, Musikantti-trikoota tuore palanen ja myös aivan uusi palanen mustavalkoista raitaresoria, joten myssy syntyi yhdessä hujauksessa ja lapsi saa aamulla hoitoon uuden kypärämyssyn. Värimaailma vaihtui edellisen vaaleanpunaisesta mustavalkoiseen. Innoittajana toimi kevääksi hankittu musta välikausihaalari - jotta myssy ei paistaisi liikaa taas erivärisen hatun alta. Musta haalari taas valikoitui käytännön syistä: viime syksyn vaalea karkkiraitainen ihanuus alkoi olla niin ruman värinen jo puolessa välissä syksyä, että tällä kertaa mennään vähän käytännöllisemmällä värillä :)

1 kommentti:

  1. Moi! Voitit blogini Muuttoarpajaisissa perhosaiheisen tarvikesetin, onnea :) Pistätkö viestiä minulle osoitteeseen tiina.saukkoriipi (at) gmail.com?

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)