lauantai 16. maaliskuuta 2013

Pilkkuja ja rusetteja

Seuraa edellisen postauksen tyllihameelle, Ottobre 3/2012 'Seesaw' paita, koko 104cm - muutamia senttejä pidensin helmaa. Kangas on luonnonvalkoista ja aivan ihanan tuntuista viskoositrikoota, jonka löysin viime keväänä kirpparilta. Kauan se on odotellut, kun en ole tiennyt, mitä siitä tekisin. Noh, vaikka kangas onkin aivan mahtavan tuntuista, se oli kuitenkin  "sanonko mistä" ommella. Onneksi sitä jäi vain pieni palanen ja siitä tuli rusetti tämän kaveriksi. Ja samaan syssyyny rykäisin sitten tyllirusetinkin :)

Toinen kaveri tyllihameelle syntyi niin ikään kirppikseltä ostetusta liilasta pilkkutrikoosta, Ottobre 3/2012 'Hoops' kaavalla kokona 104cm. Kaula-aukkoa pienensin hitusen, koska edellisessä tällä kaavalla tehdyssä paidassa oli liian iso kaula-aukko. Tämä oli puuvillatrikoota ja näin ollen paljon mukavampi ommella - eikä kyllä ihan niin mukavan tuntuistakaan. Mutta kiva paita ja aivan ihanat yhdistelmät kummin miten päin vaan! Voi sitä rusettia aikuinenkin käyttää!

2 kommenttia:

  1. Ihana paita, niin keveä. Samanlaisia olen miettinyt tytöille kesäksi tunikana. Kaavan hahmotus vain hieman hukassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu tosiaan 'maailman mukavimmalta paidalta' materiaaliltaan ja on varmaan mukava kesäksi kun hihat ovat avarat ja väljät :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)