perjantai 22. helmikuuta 2013

Aurinkoinen huppari

Tänä aamuna tartuin keltaiseen apilatrikooseen ja piirsin Ottobre 4/12 'Autumn Forest' -hupparin kaavan koossa 110cm. Koska meillä on vasta hiljattain siirrytty kokoon 104cm, piirsin kaavan ilman saumanvaroja.

Hupparista olisi tullut muuten liian tylsä, joten suunnitelmiin tuli pieni muutos ja tein siihen pienen taskun musikantti-trikoosta, jonka löysin tilkuistani. Apilatrikoo on Kangashamstereista ja raitaresori muistaakseni Majapuulta. Vetoketju löytyi omista varastoistani ja piristi mielestäni paidan ilmettä. Hihansuiden resoreista tein tosi pitkät, jotta niissä on enemmän kasvunvaraa.

Mutta tämä on nyt kolmas paita, jonka teen tällä kaavalla, enkä näköjään vieläkään osaa tehdä tuota vetoketjuhalkion alaosaa kunnolla! Aina se vetää johonkin suuntaan tai tulee ryppyä. Kumma juttu mutta se ei vain mahdu minun kallooni, miten sen saa tehtyä nätisti! Jotain olen sentään oppinut elikkäs tässä resori on onnistunut parhaiten, koska olen vihdoin oivaltanut, että sitä EI saa venyttää tietyissä paikoissa :)


2 kommenttia:

  1. Tota kaavaa munkin on pitänyt kokeilla, mutta kun olisi niin paljon muutakin ommeltavaa. Hieno huppari on!!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)