lauantai 19. tammikuuta 2013

Nuken tilkkupeitto

Pelkään tilkkuja! Pelkään, että ne menevät vinoon, niistä tulee vinoja tai joku menee pieleen!

Mutta ei sille nyt vaan voinut mitään, kun Mari O'Netin blogissa näin ihania trikoista tehtyjä tilkkupeittoja. Pakko oli itsekin alkaa räpeltämään lapsen nukelle peittoa. Eikä se ollutkaan niin vaikeaa, saumurillahan ne veteli suit sait sukkelaan toisiinsa kiinni. Mutta nälkä kasvaa syödessä, joten tilkkupuolen ja mustan taustan väliin piti sitten nuppineulotuksen jälkeen saada vanulevy, joten nupparit irti ja vanulevystä rumat tikatut kankaat irti ja levy peiton väliin. Saumuroin reunat ja totesin sen ihan kivaksi tällaisenaan lapsoselle leikkiin ja unohdan nyt (osittain mustan resorin puutteessa) reunakanttaukset kokonaan.

Mutta pitäähän nukella tyynykin olla...
Pikaisena lisäompeluksena samoista kankaista tyyny - alle raitaa ja päälle lintusia, vanut sisään ja sulkureunaan koristeeksi musta pitsi. Muhkurainen on mutta nukelle hyvä! Neiti jopa saman tien siivosi muutalonsa tavaroineen pois ja haki nuken, kun nämä annoin :)


2 kommenttia:

  1. Ihanat värit. Onkohan mulla jokin murros menossa, kun oranssi on aina ollut mun inhokki ja nyt fiilistelen sitä ihan kympillä. Tässä tuo muu värimaailma täydentää tuota linnunrataa tosi kivasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei nyt inhokki mutta tosiaan jostain syystä nyt on oranssi itselläkin in :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)