sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Farmilla tapahtuu

Joulu on ihanaa aikaa, kun saa tehdä sellaista, mitä ei muuten tekisi! Kuten vaikka bodyt; meillä ei ole niille enää tarvetta mutta on mukava tehdä sellainen lahjaksi.

Viikonlopun toinen projekti oli body Ottobre 6/2012 Kisuliini -kaavalla koossa 80cm. Kovin on kyllä valtavan näköinen mutta toisaalta parempi niin päin. Maatilatrikoo on Kangashamstereista ja valkoinen trikoo tarttui mukaan kirpparilta.

Body sai kaverikseen ultramukavat haaremimalliset housut Ottobre 4/2012 Crawl and Roll -kaavalla samassa koossa. Tein nämä setiksi, joten jatkoin pyöreiden taskujen tekoa ja tämä onnistuikin vielä edellistä paremmin. Suunnitelmissa oli valkoinen velour mutta ensimmäisen kappaleen jälkeen totesin jämäpalan aivan liian pieneksi, joten siirryttiin suunnitelma B:hen eli valkoiseen collegeen, jota ostin joskus kirpparilta.
Pienen fiban tein lahkeissa, kun nyt niissä käännettäessä näkyy saumat ulospäin. Olisi pitänyt ommella ne ensin renkaaksi mutta en hoksannut, että lahkeita olisi tosiaan tarkoitus vielä käännellä.


2 kommenttia:

  1. Mä oon siis varmasti kommentoinut näitä vaatteita! Lie mihin kadonnut, kännykkä ei taida aina julkaista... Tämä setti on aivan valloittava. Ja kuten edelliseenkin viestiin kirjoitin, toivoisin sulta joskus opastusta noihin taskuihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset :) Kyllä minä opastaa voin vaikka joku viikonloppu! Nyt kun vihdoin itse tajusin, miten niistä saa siistit!

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)