sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Ruusuinen setti

Tein eilen ruusutrikoosta itselleni tuubi-kolmiohuivin ja pipon. Tarkoitus oli tehdä vielä lapaset samaan settin mutta en jaksanut enää illalla. Tein ne sitten tänään aamusella ennen aamupalaa. Onnistuin hukkaamaan neulatyynynikin (en ymmärrä minne), joten lapaset on tehty täysin nuppineulavapaasti. Itse tykkään nuppineulottaa ja pelkäsin, ettei näistä tule mitään ilman mutta onnistuupahan se näinkin!

Kaavan piirtelin täysin vapaalla kädellä ja ihme kyllä jaksoin tehdä yhden pikaisen koeversionkin jämäkankaasta. Varsinaiseen versioon lisäsin pituutta sekä peukalolle että sormille.
Vuoritin lapaset Sampsukasta ostamallani pinkki-ruskearaidallisella merinovilla-interlockilla. Mukavan tuntuista ja toivottavasti edes vähäsen lämmittäisi. Päällinen on samaista Eurokankaan trikoota. Resorin olen ostanut muistaakseni huuto.netistä joskus.

Valmiit lapaset ovat hyvin käteen sopivat ja resori on pitkä, jotta hihan ja lapaset väliin ei jää rakoa kylmälle ilmalle. Tosin itse lapasta olisi voinut lyhentää parilla sentillä ranteen päästä ja korvata sen resorilla mutta totesin, että en ala näitä purkamaan sen takia vaan kelpaavat kyllä tällaisenaan käyttöön!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)